Koristimo kolačiće. Ukoliko nastavite korišćenje web stranice, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Pročitajte politiku o kolačićima.

POLITIKA PRIVATNOSTI

ZAŠTITA PRIVATNOSTI PODATAKA
Da bismo uspješno obradili narudžbu potrebni su nam ime i prezime naručioca, adresa stanovanja, e-mail adresa i broj telefona. Uz pomoć navedenih podataka možemo isporučiti željenu robu, kao i obavještavati klijente o trenutnom statusu narudžbe.

U ime kompanije SysTeh d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima (korisnicima) i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje redovnih aktivnosti. Svi zaposleni kompanije SysTeh su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe, niti ih proslijeđivati trećim licima a da to nije kurirska služba.

KO JOŠ MOŽE VIDJETI VAŠE PODATKE
Pored ovlaštenih zaposlenih u SysTeh doo. vaše podatke možemo proslijediti trećim licima a to je kurirska služba u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bismo bili u mogućnosti isporučiti robu. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlaštenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtjev.

Internet kolačići
Internet kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke (fajlovi) poslate sa web sajta koji korisnik pregleda i koji se čuvaju u internet pregledaču (eng. browser), odnosno na samom računaru korisnika. Svaki put kada računar učita neki sajt, pregledač šalje kolačiće ka serveru, obavještavajući ga o korisnikovim prethodnim aktivnostima. Kolačići su dizajnirani da budu pouzdan mehanizam sajtova i mogu biti pročitani jedino od strane web servera na domenu koji ih je poslao korisniku.
Osnovna svrha kolačića je da vam obezbjedi pogodnosti koje će vam uštedjeti vrijeme. Internet prodavnica sportdepot.ba koristi kolačiće kako bi pretraga sadržaja i poručivanje proizvoda bili funkcionalniji. Prikupljamo informacije o proizvodima koje imate u vašoj korpi, ranijim pregledima naših stranica i prijavljivanjima na naš sajt. Imajte na umu da kolačići ne mogu da oštete vaš računar. Naši serveri prikupljaju šifrovane podatke kako bi vam obezbjedili potpunu udobnost prilikom posjete prodavnici. Pomoću njih saznajemo sadržinu vaših ranije pretraga artikala i oblasti interesovanja. Time vam, pri budućim pregledima, pokazujemo prilagođen, relevantan sadržaj i srodne proizvode.
Mi ne čuvamo i nigjde na našem sajtu ne tražimo da se unose lični podaci, kao što su podaci o kreditnoj kartici, jedinstvenom matičnom broju građana, broju lične karte... U svakom momentu, SysTeh doo se obavezuje na privatnost vaših ličnih podataka koji će biti korišteni isključivo za svrhu kupovine na našem sajtu. Osim udobnosti koju vam korištenje kolačića omogućava, oni
nam pomažu da identifikujemo eventualne greške u radu programa, ispravimo ih i budemo bolji za vas.
Ukoliko želite da onemogućite upotrebu kolačića to možete učiniti u podešavanjima vašeg pregledača.
Ovim informacijama želimo da vas uvjerimo da ne morate brinuti o privatnosti vaših podataka dok ste na sajtu naše prodavnice i budite sigurni da konstantno radimo na brojnim poboljšanjima kada je vaša privatnost i bezbednost u pitanju.
Kako biste mogli da kupujete u našoj internet prodavnici i koristite ostale personalizovane opcije na sajtu www.sportdepot.ba nije neophodno, ali je poželjno da prihvatite kolačiće (cookies). Naši kolačići ne koriste osjetljive informacije kao što su vaše ime, adresa ili detalji plaćanja. Mi koristimo kolačiće za izradu nepersonalizovane statistike. Kupovina proizvoda u našoj internet prodavnici, dodavanje proizvoda u vašu korpu kao i upravljanje sadržajem iste, moguća je i ako ste u vašem pregledaču (browser) isključili kolačiće.
Opet, ukoliko želite da ograničite, blokirate ili izbrišete kolačiće sa sportdepot.ba to možete učiniti u podešavanjima vašeg pregledača. (Podešavanja se razlikuju zavisno od internet pregledača koji koristite).
Na stranicama sportdepot.ba mogu se naći linkovi ka drugim web stranama koji sadrže kolačiće koji nisu povezani sa našim sajtom. Ne možemo uticati i odgovarati za kolačiće i sadržaj na drugim web stranama, ali mnogo vodimo računa o tome da uvijek sarađujemo sa pouzdanim partnerima.

SAGLASNOST I PROMJENA USLOVA
Korišćenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korištenja. Sportdepot.ba se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obavještenja svim registrovanim korisnicima.