Koristimo kolačiće. Ukoliko nastavite korišćenje web stranice, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Pročitajte politiku o kolačićima.

Kako kupiti?

Pažljivo pregledati artkle koje nudimo u više različitih kategorija i listu trenutnih promocija, najprodavanije artikle, najbolje cijene itd. Klikom na sliku ili naziv artikla, otvoriće se stranica sa detaljnim opisom. Ovde možete pročitati detaljan opis i vidjeti veću sliku artikla, a takođe možete poslati link artikla vašim prijateljima.

Svaka porudžbina se izvršava sa stranice detaljnog opisa izabranog artikla.

Ako ste već napravili izbor i želite da poručite neki artikal sa www.sportdepot.ba, otvorite stranicu sa detaljnim opisom željenog artikla, iz padajućih menija izaberite boju, veličinu i nakon toga kliknite na "kupi"
Na taj način se izabrani artikal dodaje u korpu. Tako možete dodati neograničen broj artikala. Da bi ste izvršili samu porudžbinu potrebno je da kliknete na korpu, koja se nalazi u gornjem desnom uglu web stranice (ispod pretrage). Korpa se nalazi na svakoj stranici web sajta i sadrži sve artikle koje ste izabrali. Zatim ćete proći koroz četiri koraka da bi ste poslali vašu porudžbinu.
Korak 1: Ovde ćete vidjeti listu svojih željenih artikala, njihove pojedinačne cijene i ukupne troškove porudžbine. Ovde možete izabrati količinu za svaki artikal i nakon klika na dugme "osvježi" ponovo će vam se izračunati ukupni troškovi porudžbine. Ukoliko želite da uklonite određeni artikal iz vaše porudžbine, kliknite na dugme "ukloni" pored artikla i on se više neće nalaziti u vašoj porudžbini. U slučaju da posjedujete elektronski vaučer, morate da otkucate kod u odgovarajući prostor da bi se umanjio iznos ukupnih troškova porudžbine. Ovde možete vidjeti približne troškove dostave nakon što prođete korake 3 i 4, i navedete adresu isporuke i način plaćanja. Da bi prešli na sledeći korak porudžbine kliknite na "Korak 2".
Korak 2: Ovde ćete unijeti vaše lične podatke koji su potrebni za isporuku porudžbine. Ukoliko ste naš registrovani član, nećete morati da unosite vaše podatke pri svakoj porudžbini. U ovom koraku možete dodati novu adresu za isporuku vaše porudžbine. Nakon dodavanja nove adrese, morate izabrati adresu na koju će se izvršiti isporuka, pomoću plave tačke u donjem desnom uglu. Odavde se možete vratiti na korak 1 da izmjenite svoju porudžbinu. Nakon što ste unijeli adresu za isporuku, kliknite na "Korak 3".
Korak 3: U ovom koraku morate da izaberete način plaćanja. Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem, plaćate cijenu traženih artikala i troškove isporuke koji su definisani od strane kurirske službe koja vrši isporuku. U tom slučaju, cijeli iznos morate platiti dostavljaču kurirske službe. Ukoliko se odlučite za virmansko plaćanje, plaćate ukupnu cijenu artikala I dostave direktno na naš račun koji je otvoren kod ProCredit banke I nemate dodatnu obavezu plaćanja prilikom isporuke traženih artikala. U slučaju da troškove isporuke snosi SysTeh doo, oni vam neće biti naplaćeni. Odavde se možete vratiti na "Korak 1" gdje možete urediti vašu porudžbinu, i izračunati približne troškove dostave. Kada ste završili sa vašim izborom, kliknite na "Korak 4". Korak 4: Ovde možete da provjerite vašu porudžbinu, i napraviti ispravke gdje je potrebno. Nakon što ste to uradili, kliknite na "POTVRDI PORUDŽBINU".
Nakon što ste uspješno obavili porudžbinu, dobićete obavještenje za potvrdu porudžbine na vašu e-mail adresu, u kojem morate da ispratite poslati link. Na vašem nalogu, u svakom trenutku možete da pratite status vaše porudžbine.
Sve potvrđene porudžbine klijenata, ispunjavaju utvrdene uslove ispod.

Rok za potvrdu porudžbina od strane SysTeh-a je 2 radna dana od prijema porudžbine putem sajta www.sportdepot.ba.

Standardna isporuka za kupce na teritoriji BiH je u roku od 5 radnih dana osim za proizvode koji su iz uvoza (trenutno nisu raspoloživi) –rok isporuke je maksimalno 10 radnih dana. Moguće je da za vrijeme velikih sezonskih rasprodaja ovi rokovi budu duži ali ne više od 10 radnih dana za raspoloživu robu i 15 radnih dana za robu iz uvoza.

Kupljenu robu isporučujemo putem kurirske službe Euroexpress, po sljedećem cjenovniku:

Težina paketa do 10 kg 10.50 KM
Težina paketa od 10-20 kg 14.80 KM
Težina paketa od 20-30 kg 22.20 KM
Težina paketa od 30-40 kg 29.50 KM
Težina paketa od 40-50 kg 36.90 KM
Težina paketa od 50-60 kg 44.30 KM
Težina paketa od 60-70 kg 51.60 KM
Težina paketa od 70-80 kg 59.00 KM
Težina paketa od 80-90 kg 66.40 KM
Težina paketa od 90- 100 kg 74.80 KM

Za težine do 300 kg dostava je 118 KM