Koristimo kolačiće. Ukoliko nastavite korišćenje web stranice, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Pročitajte politiku o kolačićima.

O nama

Sportdepot.ba je internet prodavnica koja posluje u okviru firme SysTeh doo koja se bavi uvozom i distribucijom i sportske opreme. Do danas kompanija je izgradila lidersku poziciju ne samo u Bugarskoj, Srbiji… već i na Balkanu. Matica je osnovana u Bugarskoj još 1998. i ubrzo osnovala ćerke kompanije u Srbiji, kasnije u Rumuniji i Grčkoj pod nazivom SPORT DEPOT a od sada poslujemo i u Bosni i Hercegovini putem internet prodavnice.

Sport Depot je trgovačka kuća specijalizovana za sportske rekvizite. Velika ponuda fitnes sprava svih renomiranih Evropskih proizvodjača kao i pratećih rekvizita postala je znak prepoznatljivosti Sport Depot-a. Ubrzo se paleta proizvoda širila na druge sportove kao što su: biciklizam, tenis, stoni tenis, rekvizite za sve sportove sa loptom, plivanje, boks…. Osnovni postulat poslovanja je inovativnost, stoga se i trudimo da svake godine ponudimo nove artikle, zaokružimo ponudu rekvizita za sve unutrašnje i spoljne sportove. Kako bi zadržali i unaprijedili lidersku poziciju naš tim product manager-a i komercijalista dnevno ažurira upite klijenata i pravi analize evropskog tržišta, a sve u cilju blagovremene ponude aktuelnih sportskih artikala. Poslednjih par godina kompanija Sport Depot je ponudila svojim potrošačima sportsku obuću i odjeću vodećih svjetskih proizvodjača po jako povoljnim cijenama. Da pratimo svjetske tendencije u sportu govori paleta preko 5000 proizvoda, ozbiljna ponuda outdoor opreme, čamaca, dušeka, rančeva za različite namjene, ski opreme…. Takođe smo među prvim multibrend sportskim prodavnicama koje su pokrenule on line prodaju i stvorili bazu lojalnih kupaca iz čitavog regiona.

PURE SPORT PASSION – SPORT DEPOT!